Personbeskrivelser:


Rebekka Stumpf

Rebekka er en fantastisk danser fra Tyskland. Hun startet å danse ved L.U. Danceschool i Tyskland i 2009. Hun tok klasser innenfor forskjellige stiler som ballett, moderne, jazz, tap dance og hip hop. Rebekka startet etter en stund å undervise der også, hun underviste i hip hop nybegynner. Hun ble også Luda Fischer sin personlige assistent (grunnleggeren av L.U. Dance Würzburg). Hun var også en del av det vinnende laget i Starmoves Championship, L.U. Dance 2011. I 2013 reiste Rebekka til LA på studietur hvor hun tok klasser på Debbie Reynolds Dancestudio, Millenium Dancecomplex og Movement Lifestyle med de beste innen bransjen. Rebekka kom første gang til Norge Juni 2013, hvor hun deltok på KidZ – Family forestilingen. Hun flyttet for godt til Norge i August og startet å jobbe på House of Dance. Hun er ei superbra jente som vet det å undervise og dele dansen med dem rundt seg. Kom på Hip hop nybegynner klassene hennes og lær å slå deg løs og groove.


Kristian Mora

 

En av grunnleggerne av House of Dance, med en sterk lidenskap for dans. Helt siden han begynte å danse så har han brent for dansen og arrangert events og happenings involvert med dans for å samle folk sammen. Har reist til forskjellige dance camps rundt i Europa og trent i New York og Los Angeles med topp koreografene i industrien. Kristian var også med på danseforestillingen Kidz i årene 2010, 2011, 2013 og 2014 i tilegg deltatt i forskjellige lokale prosjekter med Sandnes, Bryne og Stavanger kommune. I tillegg til en sterk hip hop bakgrunn så har Kristian også erfaring med teknikk i Jazz, Moderne og Ballett fra hans år på Vågen videregående skole i Sandnes.


Emilie Schei

Hun startet som elev når studioet nettopp åpnet og har trent med oss siden det. Nå jobber hun på studio som en fast instruktør og vi er kjempe glade for det! Hun har veldig god erfaring og glede av å undervise barn og unge. Hun har hatt både Jr Hip Hop klasser, Hip hop nybegynner klasser og workshops i forhold til House of Dance. I 2015 startet hun ‘Classes to help’ som var danseverksteder til inntekt for veldedighetsarbeid. Emilie elsker å bevege seg og hun elsker å formidle og er en fryd å ha som lærer. I tillegg til House of Dance så jobber hun som BODYstep instruktør

 

 


Linn Jihe Park

 Linn Jihe begynte å danse i en veldig ung alder; Hun tok dansetimer på Steps dansestudio i tillegg til å trene selv. Det var først i 2010 da hun deltok på audition til Kidz; Dance first think later danseforestillingen at hun begynte å virkelig uttrykke seg med dans. Linn Jihe har gått danselinjen på Vågen videregående skole og tatt danseklasser med annerkjente koreografer blant annet Shaun Evaristo (US) og Lyle Beniga (US).
Linn Jihe har også jobbet med Glow Dance Company fra Sandnes i tillegg til å ha jobbet freelance som danser med danseopptredener og koreografere dansenummer for diverse barneskoler.
Linn Jihe har et kjempe smittsomt smil og energi som er alltid klar for å få deg til å danse