MØt STUDIO CREW

EXCEEDING LIMITS!

House of Dance

INNLEDING DANSKLÆRENE

SEG HELLO TIL HUSET AV DANSKEN! VI ER EN LITT MEN DEDICATED TEAM OF DANCE PROFESSIONALS HVOR PASSION FOR DANS, MUSIKK OG ARTSEN SOM HELE HAR GJELDT OSS EN REPUTASJON FOR FUNKSJON I HIP HOP OG DANSFELLESSKAPET SOM HELE.

Kristian Mora

En av grunnleggerne av House of Dance, med en sterk lidenskap for dans. Helt siden han begynte å danse så har han brent for dansen og arrangert events og happenings involvert med dans for å samle folk sammen.

Har reist til forskjellige dance camps rundt i Europa og trent i New York og Los Angeles med topp koreografene i industrien.

Kristian var også med på danseforestillingen Kidz i årene 2010, 2011, 2013 og 2014 i tilegg deltatt i forskjellige lokale prosjekter med Sandnes, Bryne og Stavanger kommune.

I tillegg til en sterk hip hop bakgrunn så har Kristian også erfaring med teknikk i Jazz, Moderne og Ballett fra hans år på Vågen videregående skole i Sandnes.

Kristian Mora
Rebekka Stumpf

Rebekka Stumpf

Rebekka er en fantastisk danser fra Tyskland. Hun startet å danse ved L.U. Danceschool i Tyskland i 2009. Hun tok klasser innenfor forskjellige stiler som ballett, moderne, jazz, tap dance og hip hop.

Rebekka startet etter en stund å undervise der også, hun underviste i hip hop nybegynner. Hun ble også Luda Fischer sin personlige assistent (grunnleggeren av L.U. Dance Würzburg). Hun var også en del av det vinnende laget i Starmoves Championship, L.U. Dance 2011.

I 2013 reiste Rebekka til LA på studietur hvor hun tok klasser på Debbie Reynolds Dancestudio, Millenium Dancecomplex og Movement Lifestyle med de beste innen bransjen. Rebekka kom første gang til Norge Juni 2013, hvor hun deltok på KidZ – Family forestilingen.

Hun flyttet for godt til Norge i August og startet å jobbe på House of Dance. Hun er ei superbra jente som vet det å undervise og dele dansen med dem rundt seg. Kom på Hip hop nybegynner klassene hennes og lær å slå deg løs og groove.

Linn Jihe Park

Linn Jihe begynte å danse i en veldig ung alder; Hun tok dansetimer på Steps dansestudio i tillegg til å trene selv. Det var først i 2010 da hun deltok på audition til Kidz; Dance first think later danseforestillingen at hun begynte å virkelig uttrykke seg med dans.

Linn Jihe har gått danselinjen på Vågen videregående skole og tatt danseklasser med annerkjente koreografer blant annet Shaun Evaristo (US) og Lyle Beniga (US).

Linn Jihe har også jobbet med Glow Dance Company fra Sandnes i tillegg til å ha jobbet freelance som danser med danseopptredener og koreografere dansenummer for diverse barneskoler.

Linn Jihe har et kjempe smittsomt smil og energi som er alltid klar for å få deg til å danse.

Linn Jihe Park
Hoang Vy Le

Hoang Vy Le

Vy startet å danse i 2009. Hun ble da introdusert for både moderne, jazz og hip hop på Steps studio i Stavanger, og danset også hip hop på House of Dance i Sandnes.

I oktober 2014 var hun med på KIDZ sin danseforestilling “KIDZ presents THE JOURNEY 2014” på Vestlandet. Etter showet ble hun medlem av gruppen til Reloaded, der hun blant annet medvirket “Reloaded Evolution 2015” og “Reloaded The Last Chapter 2016”.

Vy gikk danselinja på Vågen videregående skole i Rogaland og danset aktivt i Vågen dansekompani 2015-16. Hun kom i 2016 inn på Spin Off Forstudium i Dans i Oslo og imponerte i tillegg dommerene i Radix Crew på audition samme år.

Nå studerer Vy på Universitetet i Stavanger der hun tar sin Bachelor i dans.

Liam Pentland

Født og oppvokst i Manchester, Storbritannia og fikk danseutdannelsen fra The Hammond School of dance. Liam har vært med i en rekke produksjoner i europa og hatt workshops i Italia, Polen og rundt om i Norge.

Han har også vært med i lokale produksjoner blant annet ‘Mysteriet på Stavangeren’ og ‘Grand Dinner Show’ i Egersund.

Liam har en stor lidenskap for musikk og har en veldig bred musikalitet. Han er veldig glad i dynamikk i dansingen hans og er alltid klar med en utfordring. Timene hans blir undervist på engelsk.

Liam Pentland
Matthew Sritip

Matthew Sritip

Han begynte å danse i 15 års alderen sammen med venner. Etter hvert som HoD startet så har var en fast elev på de fleste timene og kom seg på talentgruppen ‘Academy’.

Matthew dannet dansecrewet ‘So Fly’. og satt opp en flott danseforestilling ved navn ‘The Journey. Matthew har deltatt på en rekke danseoppdrag i Stavanger, Sandnes og omegn. Han har blant annet deltatt på en Kidz danseforestillingen satt opp i Sola Kulturhus.

Timene til Matthew har et litt større fokus på koreografi, og hvordan å jobbe med ‘pick up rate’ (evne til å lære koreografi raskere), men samtidig også utfordre elevene til å utforske med sin egen kropp og høre på musikken. Bli med på kjekke timer, med avslappet stemning, og en utfordring for alle, viderekomne og nybegynner.

House of Dance

KONTROLLER US UT PÅ INSTAGRAM

I DANSHUSET LIKER DU Å VÆRE SOCIABLE & DEL ALLE EXCITING STUFF HAPPING AT STUDIOS! DET ER ALDRI LASTER AV KØLTINGER SOM SKAL HOPPE, KONTROLLER DET NESTE UNDER DETTE ...