HOUSE OF DANCE

BLOG

HoD Childrens dance

Vi har endelig dansetimer for de aller minste. Dansetimer starter idag mandag 19. februar på Bogafjellhallen. Idag er det også gratis prøvetimer så det er bare å møte opp! Kom, ta med deg barnet ditt og la oss danse!

For mer informasjon, sjekk ut plakaten oppforbi.

Hei og velkommen til House of Dance!

Vi er et dansekollektiv som holder til i Sandnes og har diverse dansetimer for barn og ungdom rundt i bydelene i Sandnes og i sentrum. Vi tar også bookinger til opptredener og verksted. 

Her på nettsiden finner du informasjon om dansekursene vi tilbyr, de forskjellige plassene vi befinner oss, litt om våre instruktører, og relevant informasjon. Du kan også melde deg på et kursene våre.

Se timeplanen vår også send oss en melding hvis du lurer på noe.

Søskenrabatt og Keep it up programmet

Fra og med 2018 så introduserer vi to nye opplegg som kommer forhåpentligvis til å motivere enda mer dans! 

  • Søskenrabatt: Vi tror på verdien av familie og derfor synes vi det er ekstra kjekt når søsken går på dans sammen; derfor tilbyr vi søskenrabatt på 15%. Dette gjelder for eventuelt alle søsken som melder seg på.
  • Keep It Up er en belønning til alle dansere (uansett alder) som tar flere dansekurs i løpet av semesterene. For hvert sjette dansekurs du som deltaker melder deg på; så får du det syvende dansekurset GRATIS! Vi holder styr på hvor mange kurs deltakeren har meldt seg på.

Ta kontakt med oss når det gjelder et av tilbudene FØR du melder noen på.

Vårsemester 2018

Hei og velkommen til vårsemester 2018! Vi gleder oss kjempe mye til å begynne å danse med alle sammen og håper flest mulig har lyst å fortsette og mange nye har lyst å bli med oss! 

Vi har som kanskje noen av dere ser, en helt ny nettside; og alt skal være på plass, men ber om forståelse om det er noen knirker i begynnelser. Vi har nå en nettside med to forskjellig språk, så det kan være at det er noen ‘morsomme’ oversetninger som vi ser på fortløpende

Hvis det er noen spørsmål så er det bare å ta kontakt!