OM DANS HUS

EXCEEDING LIMITS!

House of Dance

OM OSS

Kulturlivet i Sandnes kommune og omegn er i stadig utvikling og forskjellige form for uttrykk som dans blir en del av dagliglivet; enten om det er på tv, på mobiltelefonen eller om du bare hører på musikk og nikker til musikken.

House of Dance tilbyr danseklasser for barn, ungdom og voksne med fokus på street dance, hip hop og urbane stiler innen sjangeren. Er du en som har dans som hobby, eller harlltid sett på dans og vært litt nysgjerrig om hvordan det hadde vært å prøve. Kanskje du leter etter ny utfordring innen dans. Uansett; så er HoD plassen for å prøve.

Vi åpnet dørene i Januar 2012 med diverse danseklasser i Sandnes sentrum og alltid et ekstra preg internasjonal inspirasjon for å bli inspirert videre. I 2015 ble danserne forespurt om å holde danseklasser på Bogafjellhallen og siden det har instruktørene tilbudt dansetimer for barn og ungdom mellom 1.-10. klasse på bydelene i Sandnes kommune.

Samtidig er det også dansekurs for ungdom og voksne i hjertet av Sandnes på ungdomsklubben L54, ved siden av Kino kino.

Så hva venter du? Frigjør din passjon i huset av dans

Hip Hop Dancer
Dancing Girl

En passform for dans

I dansetimene våre så har vi et sterkt fokus på at elevene skal føle at det er gøy å drive med dans og samtidig kjenne på en liten utfordring i det man driver med. Vi ønsker å formidle at ved å være fokusert, bli motivert og jobbe for det så ser du resultater. ‘øvelse gjør mester’

Instruktørene våre er svært dedikerte til dans og finner glede i det de gjør. Vi ser på verdien i være for mange den plassen barn og ungdom opplever dans for første gang og det er et ansvar vi tar seriøst. Våre instruktører er i dansetimer selv og trener aktivt med dans, fordi å kunne undervise betyr ikke at man er ferdig å lære.

KLAR Å KOMME I GANG? Registrer deg i dag!

DEL AV FELLESSKAPET

Ønsket vårt er at Sandnes kommune og Norge generelt skal bli en hub for dans der det utvikles og jobbes sammen for å framheve kunsten.

Vi ønsker å være en platform for unge der de kan utvikle sitt potensial og samarbeide for å gjøre dansemiljøet ikke bare større, men utvikle det og gjøre det om en del av samfunnet, og alle er velkommen.

VÆRE DEL AV DET SOM HELT FANTASTISK

Hip Hop Dancer

Vil du vite mer om oss?

FÅ PÅ TOUCH I DAG
House of Dance

KONTROLLER US UT PÅ INSTAGRAM

I DANSHUSET LIKER DU Å VÆRE SOCIABLE & DEL ALLE EXCITING STUFF HAPPING AT STUDIOS! DET ER ALDRI LASTER AV KØLTINGER SOM SKAL HOPPE, KONTROLLER DET NESTE UNDER DETTE ...